Materialele care apar pe acest blog aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Proprietarul acestui blog îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă orice abatere. Blogul funcţionează în condiţii normale cu Mozilla Firefox si Crome.


duminică, 28 martie 2010

Iubire si muzica, muzica si iubire, iubire si liniste, liniste si iubire

Soare arzator ce radiaza. Lumina puternica reflectata in ocean, in verdele firelor de iarba, in cerul aproape senin de un bleu calm. Adiere, rasuflarea intregii naturi alearga prin parul meu, pe pielea mea, prin urechile mele. Respir rasuflarea usoara sub puful jucaus si in miscare al cerului. Ma zaresc stand prin iarba deasa, printre maci, flori de camp. Zaresc asta in ocean...oceanul ala...stiti voi, de inconjoara punctul negru. Adica ochii tai. Totul este iubire si muzica, muzica si iubire, iubire si liniste, liniste si iubire. Asculta muzica ce se naste din liniste! Zumzet de insecte, clipocit de apa, sunet de vant, de nori. Batai de inima, clipe...negura peste timp.
Nu, nu vreau timp!
Asculta-mi tacerea si pronunta raspunsul in tacere, sa fii sigur ca l-a priceput cel mai bine tacerea mea. Inchide ochii si lasa-te dus de unda, prinde-ma de mana si spune-mi ce vezi. Dar nu opri muzica!...si pastreaza tacerea...lumina se metamorfozeaza in dragoste si asta da muzica iar si iar pe repeat.

vineri, 26 martie 2010

Petale

Suntem marunte petale de trandafir presarate pe axa timpului. Suflate de vant in colo de mii de ani ca sa dam aroma adierii. Ca sa incalzim adierea prin rasuflarea si sudoarea noastra.
Odata cu ofilirea trandafirului si spulberarea petalelor a luat nastere timpul.
Vreau sa ma bucur de parfumul tau o viata! Vreau sa ma las sub mangaierea adierii...o viata...
Pentru ca pentru o petala timpul este limitat sub atingerea vantului. Pentru ca raspandeste parfum, euforie, mister, frumusete. Isi stoarce ultima picatura de parfum pentru ultima rasuflare de existenta.
Mii de petale zboara sub un vanticel de primavara intetit. Toate la fel...Catifea.. De ani si ani..la fel. Petale ale unor cicluri de viata repetate la nesfarsit. Petale ce poarta in fiinta lor picaturi de parfum, picaturi de romantism, picaturi de dragoste, amintiri.
In bataia vantului, petala creaza trecutul, prezentul si viitorul...

joi, 18 martie 2010

Cateva picturi mai vechi de-ale mele

...candva postate pe deviantart, recent cu gandul de a le inrama in locul ceasului retro de deasupra patului :) si, mai ales, de dragul unei persoane foarte speciale sa ma reapuc de pictat/desenat...chestii abstracte cum puteti vedea in cele ce urmeaza (ca de desene de rutina m-am cam saturat, riscul meseriei). Picturile sunt de prin liceu..a 10-a - a 11-a cand n-aveam altceva de facut decat sa visez si sa ascult un radio- am uitat cum se cheama (e oficial, nu pirat) cu rock alternativ si la indemnuri repetate sa le postez acum pe bloaga:
Here it goes (ca pana acum n-am avut nimic care sa aduca a photoblog)-click pt a le vedea la dimensiunea reala:
The bat (Liliacul)

Un animal al marii

Apocalipsa (ooo daaaa)

Un soi de Phoenix

Karma

The parrot (Papagalul)

Din ciclul..."Why is everything so fuckin' green" (vizionati "Death at a funeral" pt a intelege expresia-cea mai tare comedie dupa parerea mea-umor britanic)

The alien (Extraterestrul)

Cateva la o rezolutie mai slaba
Chip/ Vultur insangerat (imagine dubla)

The black dove (Lebada neagra) -si ce daca nu e neagra?

Inger/ Balerina (sunt nehotarata)

Viziune (facuta cadou)- 22-30 martie 2010

Knowing me, knowing you(facuta cadou)- 4 august 2010, in creion (o prima tentativa mai mult sau mai putin reusita de nuduri)


Va urma...(pe masura ce le voi finaliza voi mai adauga, momentan astea le consider mai reusite)

Drept de autor!

marți, 16 martie 2010

Concert The Bloodhound Gang 15 martie 2010 Silver Church Bucuresti

Un mic photoblog. Concertul The Bloodhound Gang din 15 martie 2010 Silver Church Bucuresti. Cu siguranta ati auzit de ei pentru ca cel putin "The bad touch" si "Fire water burn" nu scapa nedifuzate in cluburile de prin centrul vechi, macar o data pe noapte, in weekend. "You and me baby we are nothing but mammals so let's do it like they do on the discovery channel"? Suna cunoscut? Sau..."The roof..the roof..the roof is on fire..we don't need no water let them motherfucker burn..burn motherfucker, burn!" Sa nu mai vorbim de featuringul cu Ville Valo la "Something Diabolical"!!! doua puncte ics:) A? Asa mai stam de vorba!
Deci..acestea fiind spuse, ceata fiind data la o parte, iata-ne...Eu si Rock...mici stalkeri cum suntem (kidding) am stat in primul rand, am comunicat prin "limbajul semnelor" cu Jimmy Pop si Evil Jared, ne-am insusit ochelarii negrii ai lui Jimmy, am baut un suc bun de portocale cu vodka din acelasi pahar cu baietii de la The Bloodhound Gang (ce onoare) ca sa nu mai zicem de pomana cu Jegermeifter (pe saturate) primita de la ei si de faptul ca am fost mangaiati pe cap (whatever that means) de celalalt solist (Q-ball i guess) dupa care Evil Jared ne-a inmanat cu incredere manseta lui..urmand ca la final sa nu-i mai lasam sa plece.
Baietii s-au dovedit extraordinar de prietenosi dincolo de ceea ce spuneau gurile rele. Trecand peste pogo si sporturi previzibile la un astfel de concert, n-a fost genul de formatie care vine, canta, pleaca si publicul apluda cuminte si super entuziasmat. Probabil modul lor diferit de a fi i-a socat pe cei din presa (mesajele de pe ecran, middlefingerurile, si showul facut de Evil Jared), au avut un mod aparte de a comunica cu publicul- o alt fel de relatie (mult mai apropiata zic eu, artist-fan), insa, pentru mentalitatile conservatoare si pline de prejudecati de pe la noi...prost intelesi.
Nu va alarmati, nu a urinat nimeni pe noi, am baut din acelasi pahar cu ei si va asigur ca nu a scuipat nimeni in el. ...pentru ca e nevoie de o relatie mai personala, mai caterinca intre artist si fan, pentru ca e nevoie de ceva iesit din comun in ziua de astazi, s-au dus vremurile cand mergeam la concert Madalina Manole si se aplauda cu lacrimi in ochi si toti plecam fericiti acasa. In continuare, o serie de poze, daca doriti mai multe, lasati-mi un mesaj.
Ii mai asteptam!

Noi..A se remarca tricoul cu Jackass






Pana am scos eu camera s-a incheiat la prohod

Biiiiip you America!


Evil Jared dupa ce si-a inchis slitul si a iesit gagica din cufar


He loves us



S-a intimidat si Jimmy un pic

noi cu Jimmy Pop...super baiat! dupa ce i-am barfit putin pe Bam Margera si Ville Valo

noi cu Evil Jared


o parte din stalkeri (merci fetei din Atena care ne-a dat penele de la chitara lui Evil Jared)

nebunii incercand sa opreasca autocarul-asta n-a mai fost scris in presa, huh?


Concertul inregistrat
Partea intai

Partea a 2-a

joi, 11 martie 2010

Firimituri de iubire

"Fiecare dintre noi nu reprezinta un singur individ, asa cum se crede gresit. Viata fiecaruia dintre noi, inglobeaza, de fapt, vietile unor infinitati de indivizi, care mor succesiv in noi insine. Cand murim fizic - sfarsind viata - moare numai ultimul individ din lungul sir, al acelora, care au constitutit pe rand, fiinta noastra.

Astfel, fiecare individ, in parte, poate sa se indragosteasca la un moment dat. Murind insa, apoi, in noi insine, se sterge odata cu el si amintirea iubirii respective. In urma lui, un alt individ va putea iubi din nou, cu aceeasi naivitate si prospetime de sentiment. In consecinta, nu este blamabil daca ne indragostim de mai multe ori de-a lungul vietii. Intr-un fel, fiecare dintre aceste iubiri are, deopotriva, semnificatia unei prime iubiri, fiind perfect motivata de succesiunea mortilor noastre anterioare.”
(Dinu Pilat - “Tinerete Ciudata”)

In concluzie fiecare iubire e o etapa in evolutia noastra spirituala. Ea nu poate fi definita printr-un singur cuvant, ci ei ii putem gasi de fiecare data cate un alt termen definitor si de-alungul vietii chiar o infinitate de cuvinte nestiute si nepronuntate, stari, emotii, sentimente. Niciodata nu e la fel, intotdeauna este ca o duna de nisip din desert. Cineva zicea ca "dragostea e diferita cu oameni diferiti"...Ea poate fi diferita in timp si cu acelasi om..pana cand duna de nisip in bataia vantului se stabilizeaza, prinde forma, pana cand ramane in urma un rezultat al timpului, al vantului, asemeni unui sfinx. Fiecare suflare de vant ne modeleaza, fiecare briza ne creaza treptat, fiecare adiere devine o parte din noi.
Pentru asta e nevoie de ani si vieti in care vantul macina pietrele, dunele, labirintul in forma de inima.