Materialele care apar pe acest blog aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Proprietarul acestui blog îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă orice abatere. Blogul funcţionează în condiţii normale cu Mozilla Firefox si Crome.


miercuri, 24 iunie 2009

O melodie de care m-am indragostit

N-am mai fost demult innebunita dupa o melodie incat s-o ascult pe repeat cateva ore la rand.
Despre Sleepy Rebels- Looking glass este vorba, ea face parte din soundtrackul filmului "Weekend cu mama", film pe care tocmai l-am vazut aseara si pot spune ca m-a impresionat intr-un fel, nu prea ma asteptam la asa ceva de la un film romanesc, dar nah..incep sa ma obisnuiesc cu ideea ca si noi am inceput sa facem filme bune, realiste (De la Mungiu incoace) mai ales cand vine vorba de drame. Pentru cei interesati, filmul ruleaza in cinematografe de ceva vreme, este in regia lui Stere Gulea si o are in rol principal pe Adela Popescu (cred ca e si primul ei rol mai …dark ca sa nu mai zica gurile rele ca e tipul mironositei de telenovela).
Nu stiu sa zic concret daca filmul sau aceasta melodie din soundtrack m-a facut sa plang la final, cert este ca melodia este foarte dreamy si imi da o stare aparte de fiecare data cand o ascult, e absolut superba…mai ales ca tipa care canta seamana la voce cu Katie Melua, una dintre vocile feminine pe care le ador (din melodiile lui Katie u should check out "Piece by piece" si "Closest thing to crazy" presupunand ca "Nine Million bycicles" o stiti deja).
Auditie placuta !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu