Materialele care apar pe acest blog aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Proprietarul acestui blog îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă orice abatere. Blogul funcţionează în condiţii normale cu Mozilla Firefox si Crome.


Publicatii

Articol publicat in revista Bucurestiul meu drag nr. 7 (iulie 2012) -click pe poze pentru a le vedea la dimensiunea reala!
Revista poate fi gasita integral la urmatorul link:Articol publicat in revista Bucurestiul meu drag nr. 4 (aprilie 2012) -click pe poze pentru a le vedea la dimensiunea reala!
Revista poate fi gasita integral la urmatorul link:Articol publicat in revista Bucurestiul meu drag nr. 3 (martie 2012) -click pe poze pentru a le vedea la dimensiunea reala!
Revista poate fi gasita integral la urmatorul link:
Articol si picturi personale publicate in revista Art Out, nr. 11 (martie 2012) -click pe poze pentru a le vedea la dimensiunea reala!

Revista poate fi gasita integral la urmatorul link:
Articol si picturi personale publicate in revista Teen Art Out, nr. 2 (martie 2012) -click pe poze pentru a le vedea la dimensiunea reala!
Revista poate fi gasita integral la urmatorul link:

P.S: micile greseli (me in loc de we, thing in loc de think) nu stiu in ce masura imi apartin, sunt oricum erori de "tastare"