Materialele care apar pe acest blog aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Proprietarul acestui blog îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă orice abatere. Blogul funcţionează în condiţii normale cu Mozilla Firefox si Crome.


vineri, 26 martie 2010

Petale

Suntem marunte petale de trandafir presarate pe axa timpului. Suflate de vant in colo de mii de ani ca sa dam aroma adierii. Ca sa incalzim adierea prin rasuflarea si sudoarea noastra.
Odata cu ofilirea trandafirului si spulberarea petalelor a luat nastere timpul.
Vreau sa ma bucur de parfumul tau o viata! Vreau sa ma las sub mangaierea adierii...o viata...
Pentru ca pentru o petala timpul este limitat sub atingerea vantului. Pentru ca raspandeste parfum, euforie, mister, frumusete. Isi stoarce ultima picatura de parfum pentru ultima rasuflare de existenta.
Mii de petale zboara sub un vanticel de primavara intetit. Toate la fel...Catifea.. De ani si ani..la fel. Petale ale unor cicluri de viata repetate la nesfarsit. Petale ce poarta in fiinta lor picaturi de parfum, picaturi de romantism, picaturi de dragoste, amintiri.
In bataia vantului, petala creaza trecutul, prezentul si viitorul...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu