Materialele care apar pe acest blog aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Proprietarul acestui blog îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă orice abatere. Blogul funcţionează în condiţii normale cu Mozilla Firefox si Crome.


sâmbătă, 5 decembrie 2009

Katherine Wheel

Dezechilibrul apare din contrastul dintre realitatea materiala pe care o vedem cu totii insa o percepem diferit si ceea ce ne face aceasta sa simtim si, pe de alta parte, intre ceea ce vedem noi si ceea ce vad si simt ceilalti. Fiecare om ocupa un anumit loc si priveste realitatea dintr-un anumit unghi, unii sunt foarte aproape de tine ca unghi de privire dar simt realitatea cu totul diferit de tine, iar altii pot fi in unghiul diametral opus, insa pot vedea si simti cum simti si tu, pot fi pe aceeasi pozitie cu tine. Nu conteaza asadar fizic unde suntem pozitionati in vizionarea ei, ci conteaza cum o simtim. Fizic vorbind, doi oameni nu se pot afla in acelasi punct spatial, spiritual da. E atunci cand oamenii legati de ceva- de empatie, de sentimente se regasesc unul in altul. E vorba de suflete pereche sau suflete gemene. E atunci cand doi oameni formeaza unul singur, un intreg prin acea legatura, atunci cand te descoperi pe sine in celalalt.E ca atunci cand desenezi pe o jumatate de foaie de hartie jumatate de inima sau jumatate de fluture si impaturesti hartia astfel incat sa reduci unghiul la zero si prin simetrie si contopire se obtine un intreg. REALITATEA este ceea ce vedem, REAL este de fapt ceea ce simtim, realitatea este unica dar este subiectiva, diferenta dintre oameni este unghiul din care SIMT lucrurile.
Cum este de fapt realitatea ? Realitatea si viata pot fi gri, insa, spunea un vechi proverb, frumusetea e in ochii celui care priveste, totodata o farama din realitate te poate amagi aducandu-ti fericirea virtuala, te poate schimba in interior sa o vezi in ansamblu frumoasa, te duce la un echilibru insa asta nu schimba realitatea gri. Din pacate...Ca urmare..echilibrul interior nu va ramane niciodata constant…Unii sunt atat de aproape de unghiul tau fizic de privire si totusi atat de departe de unghiul tau de perceptie.

2 comentarii:

  1. O Doamne ...cat ma bucur ca mi-ai aparut ... eram curios de ce poate sa insemne ''katherine wheel ''...simbolul ...f interesant ...dar cel mai interesant e ca...vazandu-ti blogul parca m-am privit in oglinda ...le avem pe toate in comun ...desenul...genurile muzicale...si nu o sa iti vina sa crezi de cate ori am pus intrebarea care sunt cele 3 little words ...si f putini au reusit sa imi raspunda (i love you)...trebuie sa ne cunoastem...promit ca va fi interesant....ai aici id meu cataz777...

    RăspundețiȘtergere
  2. Postarea am scris-o cu ceva timp inainte sa apara screamworks...cu ceva timp inainte sa ascult melodia. Stiam doar ca pe album va exista o melodie cu numele Katherine Wheel si se auzea ca ar fi una dintre cele mai frumoase melodii de pe album. Numele piesei mi s-a parut mult prea...plin de intelesuri si m-a facut sa filosofez un pic:)

    RăspundețiȘtergere