Materialele care apar pe acest blog aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Proprietarul acestui blog îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă orice abatere. Blogul funcţionează în condiţii normale cu Mozilla Firefox si Crome.


duminică, 12 august 2012

Cei din lume fara nume

Voi stiti ca regimul ceausist pe langa generatiile de decretei a produs si generatii intregi de femei chinuite, care si-au riscat vietile si chiar au ajuns sa moara datorita terorii si a legislatiei "criminale"? stiti ca prezervativele, pilulele contraceprive si cele de a doua zi, care sunt lucruri stiute de oricine in ziua de astazi, atunci erau interzise?...iar metoda calendarului in 90% din cazuri nu functioneaza? stiti ca orice forma de avort se pedepsea cu inchisoarea? stiti ca multe femei au murit de septicemie incercand sa isi provoace singure avort? stiti ca doctorii, de mana cu securistii te lasau sa mori in chinuri pana recunosteai ca ai incercat sa scapi de fat? stiti ca tineretea mamelor noastre a fost una chinuita, ca iti era teama sa ai un contact sexual pentru a nu ajunge la chin/moarte/zdup? Puteai face 5 copii spui..dar cu ce ii cresteai..cand vremurile erau grele si mancarea pe ratie? Recent, in 2012 a aparut un proiect de lege abuziv care dorea incet, incet revenirea la aceste idei CRIMINALE. Pana si Papa isi doreste din inima acelasi lucru...SPUNE NU PROIECTELOR DE LEGE ABUZIVE!
drept de autor: DESPINA CAMINO !
13.07-15.07.2012

"Cand la celalalt capat al cordonului este statul..." by DespinaCamino

Si, ca tot suntem la acest subiect, in octombrie-noiembrie vor fi o expozitie si un sir de discutii la Muzeul Taranului Roman intitulata "CEI DIN LUME FARA NUME".
Mai multe detalii aici :
http://www.crimelecomunismului.ro/ro/presa/comunicate/comunicate_de_presa_2012/colectare_obiecte_expozitia_cei_din_lume_fara_nume/

2 comentarii:

  1. dar avortul nu este tot o crima?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer si eu sunt contra avortului.. mi se pare, cum spune Anonim "o crima" caci defapt chiar asta se intampla, acolo moare un prunc, care saracul nu are nici o vina, dar se pare ca nu ii intereseaza pe nimeni....

      Dumnezeu o sa ii judece, stati linistiti.

      Ștergere