Materialele care apar pe acest blog aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Proprietarul acestui blog îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă orice abatere. Blogul funcţionează în condiţii normale cu Mozilla Firefox si Crome.


joi, 29 aprilie 2010

De 1 Mai plecam cu curca la raze

Azi noapte am visat ca-mi tatuasem steagul Americii pe fata. Ma feream sa nu afle mama tarasenia. Pana acum visam marea, ba ca ma lua de pe tarm cu valuri imense de tzunami, ba ca ma plimbam prin Vama pe plaja pustie, ba ca eram cu diverse gasti...tot in Vama, ba ca il asteptam pe micul baiat zglobiu si cret in Navodari city. Mereu visul era soare, si mare, si visare, si calm. Caldura si extaz.
Cu „Whiskey in the jar” in sudina in loc de “Trei culori cunosc pe lume” ma ung pe fata cu galbenele. Un glas launtric imi zice „fuck you America!”, ma ustura obrazul drept.
Toata lumea se ingramadeste intr-un tren arhi-arhi-arhiiiiiiplin. Dimineata insorita. O gramada de oameni. Pleaca cu curcile la raze. 1 mai...

2 comentarii:

  1. Off topic: Scuze pt intarziere, te-am adaugat si eu acum in blogroll. Mersi de propunere si inspiratie maxima!

    RăspundețiȘtergere