Materialele care apar pe acest blog aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Proprietarul acestui blog îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă orice abatere. Blogul funcţionează în condiţii normale cu Mozilla Firefox si Crome.


joi, 15 iulie 2010

Creierul de pe Motoare (si bonus un mic psiho-test)

Iaca a venit vara! Yuhuuuu! Iar curg apele pe tine? Asta e, a venit vara. Hai la o terasa! Stii...e vara!!!! Pune mana pe telecomanda si aprinde aerul ala conditionat. A venit vara. Hai la o terasa. Pentru ca a venit vara. Stai ca imi mai fac un dus. Receeeeee. Stii ca a venit vara?!?! Simteam asta de mult, de pe la inceputul lui aprilie cand s-au deschis terasele. Nu neaparat din cauza ca ar fi luat-o razna clima desi nu neg asta dar comerciantii profita din plin de fiecare grad in plus, de fiecare raza de soare, de fiecare gaura in stratul de ozon. N-ai idee ce inseamna ca a venit vara pentru ei. Iar Bucurestiul geme de terase. E un geamat de-ala placut, aproape orgasmic, ca deh...romanu' ca are bani, ca n-are, isi strange economii la chilotel (de-ala de plastic ca pusculitele deja s-au demodat, less is more), tre' sa-si stranga repejor gasculita pe o vreme asa faina si sa descante cateva ore o bere intr-un ritual de grup ("chemarea" se rezolva usor si gratis, la cate cartele verzi si portocalii se impart pe strada cu super oferte). Relaxare, miros de vara, de vacanta, dor de duca (in concedii, evident). In centrul vechi cel putin aproape ca nu ai pe unde calca, stradutele (daca au 5 metri latime) sunt ocupate de o parte si de alta de mese cu scaune incat iti fug ochii pe traseu stanga-dreapta ca la meciurile de ping-pong. Categoric nu te poti plange ca nu ai de unde alege. Si totusi...terasa mea preferata ramane terasa de pe TNB (Teatrul National Bucuresti), numita din motive pentru care nu bag mana in foc Terasa "La motoare" sau "Pe motoare"...Whatever! De ce? Simplu. Pentru ca este o terasa pe care o pot diagnostica drept STUDENTEASCA. Pentru ca atmosfera de aici este mereu placuta, relaxata, parca ai fi pe o terasa la mare, unii ar zice Vama. Bancute din plin, acoperite sau nu, bere ieftina, papa bun, lume ok (desi sunt perioade cand apar in cadru si liceeni mai fitosi, mai emo..mai...punct), tineret, studenti (si nu de-aia coca', majoritatea fiind de pe la UNIBUC si foarte multi de la arhitectura, arte, stuff, adica oameni liberi, deschisi, cu simt estetic, artisti, cu care ai ce discuta), muzica e buna, din cand in cand baietii (si fetele microbiste) se mai bucura de meciuri in direct pe ditamai ecranul, se tin concerte sau piese d teatru cu o atmosfera ca in familie.

Boem...Vaca. Creier. Caruta cu iarba. Desene pe pereti. In fine...daca nu ati fost va las sa descoperiti singuri. Merita.

Si ca o tema pentru data viitoare cand mergeti la un strop de buna dispozitie, incercati sa analizati creierul. E mega amuzant, relaxant si subiect de socializare si cunoastere a celui de langa tine.
Tu ce vezi in acest creier? (tranteste un comentariu cu ce vezi tu si hai sa ne analizam impreuna)





Iata ce am descoperit noi...

2 comentarii:

  1. Raluquita: albastru = vad un cer cu cativa nori
    Raluquita: relaxant
    Raluquita: partea cu negru = niste ramuri de copaci
    despy: in ala cu creierul alb
    despy: necolorat
    Raluquita: eee kkt
    despy poisongirl \m/: sa nu te incurce culorile
    despy: perceptia
    Raluquita: ala mov => un umar si mana unuia aratand semnul "ok"
    Raluquita: thumbs up
    Raluquita: mana stanga
    Raluquita: aia verde.. o bluza cu maneci
    Raluquita: aruncata pe undeva.. prin camera ta )
    despy: buna asta
    Raluquita: aia rosie
    Raluquita: o insecta mare
    Raluquita: cu multe picioare
    Raluquita: aaaaaaaaa
    Raluquita: un paianjen de-ala cu cur mare
    Raluquita: partea albastra
    Raluquita: pectoralii misto ai unui tip
    Raluquita: albastru inchis
    Raluquita: la galben.. hmmm
    Raluquita: o broasca
    Raluquita: culcata pe spate
    despy: uita-te p creierul alb
    Raluquita: intoarce capul
    Raluquita:
    despy poisongirl \m/: poate vezi altceva decat c am vz noi
    despy: si c am colorat in functie de ce am vazut
    Raluquita: mai am partea albastru deschis
    Raluquita: pffff
    despy: movu si bleul ar mai putea fii doua funduri de gagici
    despy: sau un el si o ea in pozitia lingurita
    Raluquita is typing a message.
    Raluquita: o da
    pai
    Raluquita: partea abastru deschis
    Raluquita: un caine cu o casca pe cap, stand intr-o masinuta de-aia mica din parcurile de distractii
    Raluquita: intoarce capul spre stanga
    despy: haha
    despy: esti simpatica
    despy: se vede ca iubesti cainii si iti plac tipii musculosi...ti-e frica de paienjeni si te-a socat deranjul de la mine
    Raluquita is typing a message.
    Raluquita: nu mi-e frica de insecte

    RăspundețiȘtergere