Materialele care apar pe acest blog aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Proprietarul acestui blog îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă orice abatere. Blogul funcţionează în condiţii normale cu Mozilla Firefox si Crome.


luni, 18 aprilie 2011

Exista si asa ceva!

Salon Lady Gaga. Au cele mai misto extensii din par de ornitorinc si cea mai mare paleta de nuante de blond. Pentru nuante mai inchise decat blond, mergeti la salonul de vis-a vis!La salariul urmator merg sa-mi iau o fundita din carne ecologica. Nu, nu fac reclama si nici contrareclama, e un coafor de cartier ca oricare altul, cu preturi adecvate unui coafor de cartier insa denumirea pare sa-i dea popularitate si sa te duca cu gandul la un salon de fite. Inspirat patronul!

La un alt coafor/frizerie, pardon, trebuia sa zic salon caci se pare ca au si masaj, solar etc, scrie ca o tunsoare moderna costa 15 lei in timp ce tuns pensionare costa 10 lei. Nu prea inteleg ce se intampla daca vine o pensionara vrand sa se tunda modern sau daca, nefiind pensionara vreau sa ma tund si eu simplu, drept...Platesc tot 15 lei ca la tunsorile moderne sau exista un pret si pentru tunsori stas?
Am inteles. O tunsoare costa 15 lei iar cucoanele la pensie au reducere 5 lei. Totusi era atat de necesar sa se umfle in pene cu cuvantul MODERNE?



Beau zilnic 6 sticle de Tuborg, beau la terasa, la munca, la volan. Daca ies la alergat beau si mai multe. Si inca nu am ajuns la alcoolicii anonimi. De ce? Pentru ca la greci Tuborg este apa minerala.:) Din nou, nu fac reclama!


Va urma...

Un comentariu:

  1. e trist cand vezi scris la intrare Salon si inauntru is babe cu par pe nas care tund copii. cam asta am vazut in berceni la nush ce SALON.. mda..

    RăspundețiȘtergere