Materialele care apar pe acest blog aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Proprietarul acestui blog îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă orice abatere. Blogul funcţionează în condiţii normale cu Mozilla Firefox si Crome.


joi, 14 ianuarie 2010

Time out!

Stare de nestare, cearta, stress, telefoane care suna, alarma-cocos, cateva ore dormite pe noapte (asa-i ca cea mai grea despartire e cea matinala? imi vine sa vreau sa cred ca astazi se da ceasul cu o ora in urma, zi de zi, sa mai visez inca o ora, sa stau in puf, pe perna moale si pufoasa, cu miros de....nu zic, ca fac reclama),ma dau jos din pat-frig, anxietate, cafea de nevoie, dus rapid din care iesi dardaind, tzoale puse pe tine in graba, stau ca pe gard, deschizi usa, iesi cu dreptul, o incui, in lift-miros de caine (toti vecinii mei au caine, am un vecin la 4 care in 2 camere pe langa mambrii familiei tine 3 caini-un golden retreiver, un buldog cred si un chihuahua, pe al' mai pitic imi vine sa-l jumulesc mereu, pacat ca nu sta, e hiperactiv. Stiai ca chihuahua intra in topul celor mai agresivi caini?), lume apatica pe strazi, monotonie, plictis, oameni nervosi, bulversati, scumpiri in lant, taxe pe papa cu multe E-uri, nemultumire, trancaneala fara noima, discutii purtate doar ca sa nu ne tiuie urechile a cavou, vorbe cu subinteles...din ala crunt. Iti vine sa zbieri, sa pleci, trantind usa, evident. Teatral, asa. Asta da, mediu propice pentru yoga. Sub ochii unor guru incruntati care spurca din priviri. Agitatie termica. Metrou, deruta, care incotro, traiectorii intersectate, intra unii in altii, pardon, pardon...imbulzeala pe scara rulanta de la Universitate...se sta la coada pentru asta, nu comenteaza nimeni daca te bagi in fata. De-asta are romanu' curu' mare. Toata lumea pare sa aiba frigiderul plin de carnati (la figurat), un continuu razboi psiho-social.
Vreau un ceai de tei, numai gandul la primavara si la mirosul florilor de tei, amintirea culesului lor de cand eram mica cu mama, ma relaxeaza...si...visez...la vacanta, mare, zile lungi, trezirea la 12...dimineti senine de vara pe langa un lac...Parfum de relaxare...I need my time out.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu