Materialele care apar pe acest blog aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Proprietarul acestui blog îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă orice abatere. Blogul funcţionează în condiţii normale cu Mozilla Firefox si Crome.


sâmbătă, 4 februarie 2012

Libera exprimare si manifest pasnic impotriva ACTA

Inteleg demersul in ceea ce priveste pirateria, downloadul de muzica de exemplu dar ce ma intriga cel mai tare e TAIEREA DREPTULUI LA LIBERA EXPRIMARE si CENZURA! Sunt blogger si articolele publicate pe blogul personal imi apartin in totalitate, sunt creatii ale geniului meu (iar unde nu, am precizat sursa). Am dreptul sa-mi exprim parerea atata timp cat nu transmit mesaje rasiste, antisociale si instigari de orice fel. Nu o sa postez ca-i multumesc din inima "Celui mai iubit dintre pamanteni" doar pentru a-i pupa in cur pe ACTA. Asta nu e democratie! O sa ajunga baietii cu masini negre si geamuri fumurii sa ne ingradeasca netul, sa ne monitorizeze fiecare pas, sa ne puna fermoar la gura si cipuri sub piele si eventual o sa ne spele creierele ca sa plangem cu totii in cor...Va salut cu drag:)

Un comentariu:

  1. Asta ar fi in cel mai fericit caz. Mai au si alte metode de eliminare. Si , apropo, asta nu este democratie ci demonocratie. Te pup , Miha!

    RăspundețiȘtergere