Materialele care apar pe acest blog aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Proprietarul acestui blog îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă orice abatere. Blogul funcţionează în condiţii normale cu Mozilla Firefox si Crome.


vineri, 16 martie 2012

Volum de proza scurta. Despina Camino- "Flashbackuri din viata"...si multe alte planuri

Duminica trecuta (11 martie 2012) am finalizat primul meu volum de proza scurta (cuprinzand inclusiv texte ce au fost postate demult de tot pe blog, imbunatatite, legate intre ele, cizelate. Volumul cuprinde, de altfel si o serie de picturi personale inserate pe ici si colo. Trebuia sa aiba si o a treia parte insa am renuntat la idee pentru ca erau prea multe informatii scrise intr-un stil ce nu prea se pupa cu celelalte doua parti. Cand mi-o veni cheful si inspiratia le voi finaliza si pe acelea.
Pana una alta, volumul poate fi citit si downloadat de pe scribd.com. Iata si linkul:

Despina-Camino-Flashbackuri din viata

Astept orice pareri si sugestii atata timp cat sunt constructive. In curand voi participa la unul (poate doua) concursuri literare cu el, premiul pus la bataie fiind tocmai publicarea creatiei personale.

Si, printre multele planuri facute pentru anul 2012 la inceput de ianuarie, tin sa spun ca m-am implicat in cateva proiecte interesante, motiv pentru care, din pacate, n-am prea avut timp pentru bloggereala (suspin la gandul  ca in 2010 scriam constant, cu toate astea mi-am propus ca anul acesta sa scriu minim o postare-doua pe luna:) ).

Am scris si pentru cateva reviste. Cand vor aparea, voi publica respectivele articole. Pana atunci nu ma mai laud cu nimic, va las sa va delectati cu noutatile.
New stuff coming soon!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu